Beléptető, kaputelefon, videó telefon

beléptető kaputelefon videó kapu telefonHa egy épületben, telephelyen szükség van a dolgozók, látogatók mozgásának térben és időben való korlátozására, esetleg mozgásának nyomon követésére, munkaidő nyilvántartás érkezés-távozás szerinti kezelésére akkor beléptető rendszer-re van szüksége.

 

A beléptető terminálok továbbítják a ki-belépés adatait, a központi számítógéppel való esetleges kapcsolatmegszakadás esetén tárolják azokat, és a kapcsolat helyreálltával elküldik a rögzített információt.

Az adatok védett adatbázisban kerülnek tárolásra ahol kereshetők, nyomtathatók, és munkaidő nyilvántartó rendszeren keresztül a bérszámfejtésre továbbíthatók.

 

Az beléptető rendszer eszközei IP hálózatba integrálhatóak és akár az ország különböző pontjain lévő telephelyek is egy központi szerverről monitorozhatóak. Arra is lehetőségünk van hogy a személyek tartózkodási helyét online kövessük a beléptető rendszer információi alapján.


A beléptetési jogosultság ellenőrzése történhet mágneskártyával, kóddal, biometrikus azonosítással.beléptető kaputelefon videó kapu telefon

 

A beléptető rendszer szabályozhat forgóvillát, ajtót, biztonsági forgórácsot, parkolót, sorompót, garázskaput, stb.

Természetesen áramkimaradás esetén a szünetmentes tápellátás biztosított.

 

Kisebb beléptető rendszer esetén riasztórendszerbe is integrálhatjuk a beléptető-t, ezzel költséghatékonyabbá téve a rendszerünket.

 

Integrálhatóak tűzjelző központok vezérlésébe, így tűzjelzés esetén a kijutás akadálymentessé tehető.


Cégünk telepít, szerel és szervizel belső telefon hálózatokat, kaputelefonokat, video telefonokat.

 

Ezeket integrálhatjuk a beléptető illetve riasztórendszer-be így szinte korlátlanná téve Ügyfeleink lehetőségeit.

 

:
Elérhetőségünk:

Telefon: +36/30-989-4168
E-mail: szelektrovill(kukac)szelektrovill(pont)com
www.szelektrovill.com

 

 

 

 

 

Cimkék riasztó lakásriasztó tűzjelző biztonsági kamera ip kamera beléptető kaputelefon video telefon tűzjelző karbantartás villanyszerelés villanyszerelő számítógép hálózat strukturált hálózat cat5 cat6 bioélelmiszer villámvédelem érintésvédelmi mérés szabványossági felülvizsgálat villámvédelem hangosítás távfelügyelet térfigyelő kamera