Leírás, kézikönyv, felhasználói útmutató

Az alábbi linkeken használati útmutatókat, leírásokat talál riasztó rendszerekről, beléptetőkről, biztonsági kamerakról, DVR-ekről, valamint ezek kiegészítőiről, kellékeiről.

 

Nem célunk - és a mai hatalmas termékválasztékban nem is lehet - valamennyi eszköz bemutatása de igyekszünk minnél több használati útmutatót közzétenni. Az itt lévő leírások nyilvánosak, a telepítőknek szánt bizalmas információkat is tartalmazó anyagokat nem tesszük közzé.

 

Ha konkrét termék érdekli javasoljuk lépjen kapcsolatba velünk, ugyanis előfordulhat, hogy a gyártó értesítés nélkül változtat az azonos típusszámú darabokon.

 

Az itt található információk ezért nem feltétlenül a legfrissebbek. Kérjük érdeklődjön a részletekről.

 

:

riasztó, lakásriasztóAz itt található leírások nem feltétlenül a legfrissebbek vagy a legpontosabbak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül is módosíthatnak termékeiken. Ha konkrét típus vagy pontos adat érdekli, kérjük lépjen kapcsolatba belünk.
Elérhetőségünk:

Telefon: +36/30-989-4168
E-mail: szelektrovill(kukac)szelektrovill(pont)com
www.szelektrovill.com

 

 

 

 

 

Cimkék riasztó lakásriasztó tűzjelző biztonsági kamera ip kamera beléptető kaputelefon video telefon tűzjelző karbantartás villanyszerelés villanyszerelő számítógép hálózat strukturált hálózat cat5 cat6 villámvédelem érintésvédelmi mérés szabványossági felülvizsgálat villámvédelem hangosítás távfelügyelet térfigyelő kamera