"A Biztonság a legfontosabb!"

Cégünk weblapjának 2010-ben történt beindításával hivatalosan is kiléptünk a nagyközönség elé.

 

Azóta egyre több magánszemély és vállalkozás keres meg minket igényeivel. Ahol sikerült a munkát megszereznünk, ott Ügyfeleink elégedetten vették át a kész rendszereket.

 

Az árverseny ellenére cégünk a minőségre és a hosszútávú kapcsolatokra törekszik. Ez többek között azt jelenti. hogy biztonságtechnikai kérdésekben nem szívesen kötünk kompromisszumokat de természetesen az Ügyfél igénye az első. Igyekszünk minőségi alkatrészeket beszerelni, a maximális kiszolgálásra törekedni és távozáskor elégedett, a szolgáltatásainkat másoknak is ajánló Ügyfelektől elbúcsúzni.

 

Nem törekszünk expanzióra, nem akarjuk az összes munkát és mindenáron megszerezni. Korrekt üzleti kapcsolatokra törekszünk ahol az Ügyfél 100%-os rendszert kap, korrekt áron és probléma mentesen.

 

:
Elérhetőségünk:

Telefon: +36/30-989-4168
E-mail: szelektrovill(kukac)szelektrovill(pont)com
www.szelektrovill.com

 

 

 

 

 

Cimkék riasztó lakásriasztó tűzjelző biztonsági kamera ip kamera beléptető kaputelefon video telefon tűzjelző karbantartás villanyszerelés villanyszerelő számítógép hálózat strukturált hálózat cat5 cat6 bioélelmiszer villámvédelem érintésvédelmi mérés szabványossági felülvizsgálat villámvédelem hangosítás távfelügyelet térfigyelő kamera