Távfelügyelet

A riasztó - tűzjelző rendszer szerves része az átjelző rendszer. Ennek feladata, hogy a helyi jelzésen túl folyamatosan értesítse az illetékeseket az eseményről, annak helyéről, típusárol.

 

Az átjelzés megvalósulhat analóg telefon vonalon, GSM, GPRS, URH hálózaton az interneten vagy akár mikróhullámon is.

 

Értesítheti közvetlenül a felhasználót, tűzoltóságot, biztonsági szolgálatot vagy mindezeket párhuzamosan.

 

Az értesítés történhet előre rögíztett hang alapú hívással, smsel illetve a távfelügyeleteknél használt valamely kommunikációs protokollal (pl ContactID).

 

 

Leggyakoribb formája a lakásriasztó rendszer távfelügyeleti állomásra kötése mely képes fogadni és értelmezni a riasztó jelzéseit a behatolás pontos helyéről és formájáról. Jelzés esetén a távfelügyeleti állomás riasztja a járőr egységet ami haladéktalanul megkezdni a vonulást. Evvel párhuzamosan megpróbálják tájékoztatni a felhasználót a megadott értesítési számok valamelyikén.

 

 

A Szelektro-Vill Kft. országos illetékességű szerződött parnerével vállalja riasztó rendszerek távfelügyeletét, tűzjelző rendszerek műszaki távfelügyeletét.

Meglévő rendszerek utólagos rákötését is vállaljuk.

A távfelügyeleti szolgáltatásra vállalt hűségidő esetén további, komoly kedvezményeket tudunk biztosítani a riasztó és/vagy átjelző rendszer árából.

 

:
Elérhetőségünk:

Telefon: +36/30-989-4168
E-mail: szelektrovill(kukac)szelektrovill(pont)com
www.szelektrovill.com

 

 

 

 

 

Cimkék riasztó lakásriasztó tűzjelző biztonsági kamera ip kamera beléptető kaputelefon video telefon tűzjelző karbantartás villanyszerelés villanyszerelő számítógép hálózat strukturált hálózat cat5 cat6 bioélelmiszer villámvédelem érintésvédelmi mérés szabványossági felülvizsgálat villámvédelem hangosítás távfelügyelet térfigyelő kamera